Dvosjedi – kraljevski komadi namještaja

Dnevna soba je uz kuhinju vjerojatno najživlji kutak doma, a dvosjedi su njen neizostavni dio namještaja. Većina ukućana mnogo svog vremena u danu provodi upravo u toj prostoriji, odmarajući se, družeći se ili uživajući u gledanju televizije. Za najbolje i najugodnije opuštanje većinom je zaslužna kvalitetna sjedeća garnitura, koja uključuje i udoban i lijep dvosjed.

Kod dizajniranja dnevne sobe, dvosjedi ili trosjedi su vjerojatno najbitniji elementi u prostoru, ali dvosjed je pokazao veću funkcionalnost u prostoru.

Dvosjedi su najpraktičniji

Iako svi volimo mnogo prostora za sjedenje, pokazat ćemo zašto su dvosjedi izvrsna opcija za vaš dnevni boravak.

Osim što je mnogo lakše rukovati s njim i premještati ga, moderni dvosjedi imaju iste opcije kao i trosjedi. Stoga zašto ne kupiti kompaktniji komad namještaja ako ima potpuno iste funkcije kao i njegova veća izvedenica?

Osim što zauzima manje mjesta, lakše ga je i pomicati kod čišćenja, ali i premještati kroz dnevnu sobu svaki puta kada poželite malo osvježiti interijer.

Dvosjedi većinom dolaze i s opcijom na izvlačenje, što vam omogućuje da dobijete dodatni prostor za spavanje bez da kvarite dizajn prostorije.

YouTube video

Prilikom kupovine dvosjeda provjerite da li je udoban i za sjedenje i ležanje. Pokušajte ga rasklopiti u ležaj već u trgovini, da se uvjerite ima li funkcionalan mehanizam i da li je jednostavan za korištenje.

Materijal dvosjeda birajte pametno

Materijal dvosjeda je isto od velike važnosti, jer je uvijek najbolje kupiti onaj koji se može lagano očistiti, i ne pretjerano svijetao jer neke mrlje će biti nemoguće ukloniti.

Što se tiče koju boju dvosjeda odabrati, slobodno izaberite što vam odgovara jer u dnevnu sobu pristaju i življe i mirnije boje, ovisno o osobnim željama.

Ako volite kožne materijale, zapamtite da ona nije dobar izbor za ljude koji su osjetljivi na hladnoću, jer je koža uvijek hladnija od ostalih materijala.

Jednako su upitni i dvosjedi bijele boje koji su vizualno vrlo atraktivni, ali najčešće na kraju budu prekrivenim navlakama koje ga štite od mrlja pa bijela boja niti ne dolazi do izražaja.

Postoje i neki moderni umjetni materijali koji su otporniji na prljanje i tekućine što je dobar izbor za obitelj s djecom.

Bez obzira kakav dvosjed sanjate, u današnjoj ponudi dvosjeda naći ćete dvosjed koji će vas oduševiti!

Dekorativne zidne naljepnice odličnan su zidni ukras I u drugim prostorima, pogotovo ako nadohvat ruke imate velike jednobojne površine. Više možete pročitati o njima ako slijedite linku.

Slični postovi iz iste kategorije:

Scroll to Top