Ukrasite dom zidnim naljepnicama

Naljepnice za sve generaicje

Zidne naljepnice za dom mogu se pronaći u širokom spektru različitih motiva, koji skrivaju ponešto za svakoga. Bez obzira tražite li dekoraciju za svoju dnevnu sobu, kuhinju ili blagovaonu ili pak zidne naljepnice za dječju sobu, sigurno ćete pronaći nešto prikladno. Osim natpisa, možete pronaći i modele: 

  • s apstraktnim motivima
  • s motivima iz svakodnevnog života
  • s motivima prirode
  • s motoviima fantastičnih likova ili likova iz crtića

Osim motiva možete birati i boje – osim klasičnih jednobojnih naljepnica, možete se odlučiti i za one u više boja ili pak za pozadine za zidove, koje su odlična opcija za velike površine koje želite istaknuti.

Jednostavno postavljanje naljepnica na zid

Razlog iz kojega se mnogi često odlučuju upravo za zidne naljepnice za dnevni boravak je njihova jednostavnost postavljanja i skidanja. Ovisno o dimenzijama, prije samog postavljanja važno ih je posložiti tako da pravilno prikazuju motiv te izravnati. 

YouTube video

Mogu se nalijepiti na suhu, čistu površinu pa se preporučuje prije samog lijepljenja očistiti zid od prašine. Kod lijepljenja važno je pripaziti da se ispod ne zarobe mjehurići zraka, a sve mjehuriće koji se ipak stvore potrebno je istiskati. Kod skidanja najbolje se poslužiti kakvim slabijim izvorom topline, koji će pomoći da se ljepilo odvoji  od zida i na njemu ne ostavi nikakve tragove.

Zanimljive ideje za dekoraciju doma

S obzirom na jednostavno postavljanje zidne naljepnice, nudi vam se niz kreativnih mogućnosti za uređenje doma. Ovisno o dimenzijama zida, uz malo kreativnosti možete stvoriti veoma zanimljive efekte. Tražite li pak nešto što će oduševiti najmlađe, potražite zidne naljepnice koje svijetle u mraku na cijeloj ili samo dijelu površine. Tako ćete ukrasiti zid i po svjetlu i po mraku, što će zasigurno obradovati vaše najmlađe i zadiviti sve njihove prijatelje za vrijeme igre.

Slični postovi iz iste kategorije:

Scroll to Top