Uredite svoj prostor kako vama odgovara

Uređenje doma posao je koji zapravo nikad ne prestaje. Čak i najmanje estetske promjene mogu prostor učiniti kao novim i unijeti u njega dinamiku. Sitne promjene koje ne zahtijevaju puno truda, vremena i novca stoga su najzahvalnije jer ne predstavljaju velik financijski teret s jedne strane, dok s druge strane omogućuju igru i razvijanje osobnog stila.

Dekorativne zidne naljepnice

Jednu od takvih promjena omogućuju i dekorativne zidne naljepnice, koje u nekoliko trenutaka mogu pretvoriti najobičniji zid u centar pažnje. Osim što su veoma isplativo rješenje, moguće ih je uklopiti u bilo koji prostor u domu.

Jednostavno postavljanje na zid

Dekorativne zidne naljepnice mogu se pronaći u velikom nizu oblika, uzoraka i veličina, no postupak postavljanje na zid više-manje je isti u svim slučajevima. Imate li naljepnicu većih dimenzija koja dolazi u više dijelova, prvo je potrebno složiti sve njene dijelove prema uputama, kako bi činili cijeli motiv. Idući korak je pozicioniranje na zid, a budući da ih je većina za jednokratnu uporabu, potrebno je planirati pozicioniranje.

Dekorativne zidne naljepnice

Nakon toga ju treba zalijepiti, pazeći da ispod nje ne ostanu balončići zraka i to je zapravo cijela mudrost. Jednom kada se zasitite naljepnice, jednostavno ju možete odlijepiti. Većina njih ne ostavlja ljepljiv trag te se veoma jednostavno skida uz malu pomoć toplinskog pištolja.

Velik izbor ukrasnih motiva

Uz malo truda, na internetu je moguće pronaći cijeli niz motiva dekorativnih zidnih naljepnica kojima možete urediti dom. Bilo da se radi o izrekama, prirodnim ili životinjskim motivima, na izbor se nudi mnoštvo različitih dizajna. Najčešće se radi o crnim siluetama, iako se sve češće mogu pronaći i varijante u boji, pogotovo radi li se o motivima iz crtanih filmova pogodnim za dječje sobe ili igraonice.

YouTube video

Dekorativne zidne naljepnice odličnan su zidni ukras I u drugim prostorima, pogotovo ako nadohvat ruke imate velike jednobojne površine. U blagovaoni to može biti simpatična izreka vezana uz uživanje u hrani, dok se u dnevnom boravku možete odlučiti za kakav simpatičan prizor. Ipak, ako ne pronađete onu idealnu varijantu u mnoštvu motiva koji se nude online, mnogi proizvođači također nude opciju izrade motiva po vlastitom izboru. Na taj način svoj prostor uistinu možete urediti prema vlastitim željama i ukusu.

Slični postovi iz iste kategorije:

Scroll to Top