Regali za dnevni boravak koji prostor čine ljepšim

Igra materijalima od kojih su izrađeni komadi namještaja

Igra različitim vrstama materijala u jednom regalu za dnevni boravak odlična je ideja želite li razbiti monotoniju. Zlatni i detalji od bakra odlični su imate li prostor uređen u vintage ili retro stilu, dok metalni detalji mogu prostoru dati pomalo industrijski izgled. 

S druge strane, staklo se savršeno uklapa u sve stilove, a velikim modelima će osigurati prozračniji izgled i učiniti ih vizualno manjima. Stakleni paneli i police odlična su ideja ako regal postavljate blizu prozora, jer neće blokirati prolazak svjetla kroz prostor.

Dobra organizacija prostora u domu

Osim što moraju biti lijepi, regali ili komode za dnevni boravak također moraju biti mjesta u kojima se sve sitnice koje su vam potrebne lako mogu skladištiti i organizirati. Planirate li njega postaviti i televizor, radio i ostale sitnice potrebne u dnevnom boravku, imajte na umu kako oni moraju biti vidljivi iz svih kutova dvosjeda te potražite regal koji omogućuje dobru organizaciju svih kabela.

YouTube video

S druge strane, ladice i zatvorene police savršen su prostor za sve sitnice koje želite držati dalje od oka, dok na otvorene ili ostakljene police možete poslagati sve detalje koje želite pokazati.

Dvosjed kao odličan odabir

Dvosjed je dio namještaja koji se u dnevnom boravku među prvima primijeti kada uđete u prostor, pa upravo radi toga dvosjed mora biti usklađen s ostalim komadima namještaja. Dobro je uložiti u dvosjed koji ima detalje napravljene u istom stilu ili od istih materijala kao i ostali namještaj. Ili pak barem da s ostalim namještajem odgovara što se tiče palete boja koja je korištena. 

Slični postovi iz iste kategorije:

Scroll to Top