Naljepnice za zid pomoći će vam ukrasiti dom

Poigrajte se dimenzijama pri ukrašavanju zida

Još jedna odlična stvar, bez obzira radi li se o dekorativnim zidnim naljepnicama ili pak piši briši komadima, jest što se veoma lako možete poigrati dimenzijama i oblicima. One velikih dimenzija odlične su kao suptilna pozadina, dok onima manjih dimenzija možete stvoriti manje, zanimljive naglaske koji će lako privući pozornost. Uz to, lako možete kombinirati različite vrste, poput onih crno-bijelih, u boji, 3D ili običnih i tako stvoriti kombinaciju savršenu baš za vaš prostor.

Dekorativne zidne naljepnice za prekrasan ugođaj

Naljepnice za zid odlična su ideja za sve prostore u domu. Lijepi i razigrani motivi učinit će prostor ljepšim i unikatnijim te vam također omogućiti da na jednostavan način ukrasite svoj prostor. Za dječje sobe, neizbježne su one s motivima likova iz animiranih filmova ili pak igrački, dok su za dnevni boravak i spavaće sobe odlična ideja one s raznim inspirirajućim sloganima ili motivima iz prirode. 

Kuhinju i blagovaonu možete ukrasiti dekorativnim zidnim naljepnicama s motivima hrane i pića. Mnogi ih koriste i kada žele izraziti svoj smisao za humor ili ljubav prema određenom filmu, hrani, motivu ili pak na svojim zidovima ovjekovječiti stihove najdraže pjesme.

YouTube video

Osim motiva koji već postoje u prodavaonicama, također možete naručiti i personalizirane dekorativne zidne naljepnice. Na njima možete odabrati što biste željeli da piše ili odabrati motive po vlastitoj želji, bez obzira radi li se o tekstu, fotografiji ili slici koju ste sami napravili. A uz njih ćete zasigurno dodatno obogatiti svoj životni prostor.Slični postovi iz iste kategorije:

Scroll to Top