Razne vrste ugostiteljske opreme za sve

Danas se u svakom gradu mogu pronaći brojni ugostiteljski objekti. Tako ima najviše kafića, ali slijede ih restorani, razni fast food lokali i slično. Iako je riječ o potpuno različitim mjestima na kojima se nude različite usluge, jedna stvar im je zajednička. Svi u određenoj mjeri koriste ugostiteljsku opremu. Neki tako imaju brojne uređaje koje redovito koriste, neki ih imaju nešto manje. Isto tako, nije samo riječ o konkretnoj opremi, već i o raznim drugim dodacima.

Sve u svemu, ako planirate otvaranje nekog takvog mjesta, dobro je pogledati kakva se sve ponuda ugostiteljske opreme nudi te izabrati ono najbolje.

Ugostiteljska oprema u kafiću

Ugostiteljska oprema za sve namjene

Kao što je ranije navedeno, ugostiteljska oprema je raznolika. U ponudi tvrtki koje je prodaju najčešće ćete ju pronaći u više različitih kategorija. Najčešće kategorije su tako:

  • Rashladna oprema
  • Termička oprema
  • Perilice suđa i čaša
  • Ledomati
  • Razne vrste pećnica i sl.
Perilica posuđa

Neke vrste opreme za ugostiteljstvo koriste se samo u određenim djelatnostima, dok se neke koriste u više njih. Primjerice, perilice čaša će biti odlična pomoć i kod kafića i restorana, ali s druge strane, neka pećnica neće biti od neke koristi u kafiću, već u restoranu ili drugim mjestima koja poslužuju hranu.

Osiguran servis opreme za ugostiteljstvo

Danas se na tržištu mogu naći tvrtke koje vam osim prodaje mogu ponuditi i servis opreme za ugostiteljstvo. To je zapravo odlična opcija jer ste sigurni da ako do nekog kvara i dođe, odmah ćete znati koga trebati zvati za popravak. Ovakve usluge uglavnom nude tvrtke koje nude ugostiteljsku opremu određenog proizvođača te tada imaju osiguran ovlašteni servis. 

Jedan od takvih primjera je Winterhalter koji nudi izvrsnu opremu te neke tvrtke prodaju isključivo njihove proizvode. Odlučite li se i vi za njihovu kupovinu, možete biti sigurni da ste kupili kvalitetno, a ujedno nećete imati problema s pronalaskom ovlaštenog servisera.

Perilice posuđa se najviše koriste u ugostiteljstvu

Iako postoje razne vrste ugostiteljske opreme, perilice posuđa svakako spadaju u uređaje koji se vrlo često koriste. To je tako zbog toga što su vrlo korisne u raznim objektima. U restoranima se koriste za čišćenje raznog vrsta posuđa, od čaša, tanjura, lonaca i sličnog. Kada je pak riječ o kafićima, tamo se najviše koriste za pranje čaša, ali i raznih drugih dodataka koji se tamo koriste.

Mogu se pronaći modeli raznih proizvođača, kao i Winterhalter perilice posuđa, a na svakome je da odabere onaj najprikladniji model. Osim po određenim značajkama, najbolje je tražiti idealni model po kapacitetu. A također morate paziti i na veličinu kako bi se mogla uklopiti u vaš prostor.

YouTube video
Ugostiteljska oprema – perilica posuđa Winterhalter

Pročitajte i o čišćenju roštilja: https://www.rostilji.com.hr/ciscenje-vaseg-grilla/

Slični postovi iz iste kategorije:

    Nije pronađen
Scroll to Top